Rug, schouder, nek en hoofdmassage

Heeft u veel last van pijnklachten als gevolg van een vastzittende nek- en schouderspieren? Of heeft u last van uw rug of hoofdpijnklachten? Thaise masseuse Aom van Patya Thai Yoga Massage Oirschot, helpt u door middel van rug-, schouder-, nek- en hoofdmassage.

Werkwijze

Rug-, schouder-, nek- en hoofdmassage is een combinatie van twee massagevormen, namelijk drukpuntmassage en de traditionele Thaise massage. Drukpuntmassage is een massagetechniek die verwant is aan acupunctuur. Er wordt bij deze vorm van massage gebruik gemaakt van vingerdruk op de acupunctuurpunten en meridianen in uw lichaam. Bij de traditionele Thaise massage masseert de masseuse u met haar handen, knieën, ellebogen en soms ook met haar hele gewicht. Op deze manier worden uw rug-, schouder-, nek en hoofdspieren gemasseerd totdat alle spanning verdwenen is.

Maak een afspraak:

De werking van rug-, schouder-, nek- en hoofdmassage

Door langdurig, gespannen werken achter de computer kunnen rug-, schouder-, hoofd- en nekklachten ontstaan. Door een eenzijdige werkhouding en het langdurig aanspannen van spiergroepen raken deze minder doorbloed, worden stijf en ontstaat spierpijn. Ook kunnen schouder- en nekklachten hoofdpijn tot gevolg hebben.

De rug-, schouder-, nek- en hoofdmassage verbetert de bloedcirculatie en verlaagt de spanning in de spieren. Dit zorgt voor ontspanning, vermindering van pijn en geeft een hoger fysiek inzetvermogen. Ook worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

Interesse in rug-, schouder-, nek- en hoofdmassage in Oirschot

Bent u op zoek naar rug-, schouder-, nek- en hoofdmassage in Oirschot, dan bent u bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot aan het goede adres. Neem gerust contact op met masseuse Aom voor het maken van een afspraak.

massage-orischot
×