Thaise massage in regio gemeente Best

Net buiten de gemeente Best vind je de ontspanning die je zoekt

Het leven staat in Nederland nooit stil en dat kan soms leiden tot stress of andere klachten. Bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot kun je diverse Thaise massages ondergaan om even te ontspannen, maar ook als remedie tegen diverse psychische- en lichamelijke klachten. Net over de gemeentegrens van Best vind je de massagepraktijk van Aom: Patya Thai Yoga Massage Oirschot. Aom is gediplomeerd Thai Yoga Masseuse en biedt verscheidene traditionele Thaise massages aan in haar praktijk in Oirschot.

 

Ontspannen zoals Boeddhistische monniken dat 2500 jaar geleden al konden

Ruim 2500 jaar geleden namen Boeddhistische monniken hun massagetechnieken mee naar de tempels in Thailand, waar deze massages een belangrijke rol kregen in de Thaise cultuur en geneeskunde. De kernwaarde van de massage is het verkrijgen van harmonie: harmonie tussen lichaam, geest en emoties. Door je lichaam in bepaalde houdingen te plaatsen (Thaise Yoga massage), op de juiste manieren te rekken en strekken en op de juiste plaatsen druk toe te passen kan deze harmonie bereikt worden.

Na een Thaise massage heb je hernieuwde energie en een tintelend gevoel over je hele lichaam. Daarnaast kan een Thaise massage zelfs heilzaam werken. Bijvoorbeeld tegen klachten zoals hoofdpijn, stress, depressie, stijve gewrichten en spierpijn. Dat klinkt allemaal erg relaxed en ontspannen, maar houd er wel rekening mee dat Thaise massages af en toe ook als enigszins pijnlijk ervaren kunnen worden: om je lichaam weer gezond en in balans te krijgen moet er hier en daar de juiste hoeveelheid druk op delen van je lichaam worden gezet.

 

Als herboren na een sessie bij Patya Thai Yoga Massage OirschotThaise massage in regio gemeente Best

Eigenaresse Aom is opgeleid in de technieken van de traditionele Thaise massage in Thailand zelf, waar ze ook geboren is. Ze weet als geen ander deze technieken op een professionele wijze toe te passen zodat je haar praktijk na een massage als herboren weer verlaat. Je kunt bij haar kiezen uit diverse massages, allen met hun eigen unieke kenmerken en werkwijzen:

Nadrukkelijk geen onderdeel van het aanbod van Patya Thai Yoga Massage Oirschot zijn alle vormen van erotische massages. Nieuwsgierig geworden naar de eeuwenoude kunst van Thaise massages? Neem contact op met Patya Thai Yoga Massage Oirschot om te informeren naar welke methode het best bij jou past en om een afspraak te maken om het zelf te kunnen ervaren.

×