Thaise massage in regio Veldhoven

Thaise massages in de buurt van Veldhoven

Wie dacht dat je een halve dag in het vliegtuig moet zitten om een traditionele Thaise massage te kunnen ervaren heeft het mis: in het Brabantse Oirschot, op een klein stukje rijden vanaf Veldhoven, kun je het namelijk ook ervaren. Eigenaresse Aom biedt in haar massagepraktijk Patya Thai Yoga Massage Oirschot een breed scala een traditionele Thaise massages aan. Zij heeft de benodigde vaardigheden opgedaan in haar geboorteland Thailand en daar ook de nodige diploma’s gehaald. Bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot ben je dan ook in deskundige handen.

Waarom je een Thaise massage zou moeten ervaren

Na een goede ‘normale’ massage bij bijvoorbeeld je lokale sportschool verlaat je over het algemeen gezond en ontspannen de massagetafel. Maar een Thaise massage biedt meer: al duizenden jaren staat deze traditionele vorm van geneeskunde bekend als methode om van allerlei kwalen af te komen. Een korte opsomming van zaken waar een massage bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot je bij zou kunnen helpen:

  • Vermoeidheid
  • Slaapproblemen en lusteloosheid
  • Rug-, nek- en gewrichtsklachten
  • Spierpijn
  • Hoofdpijn
  • Stress

Welke soorten massages biedt Patya Thai Yoga Massage Oirschot?

Een massage van Aom wordt door haar altijd aangepast aan de wensen van de klant: waar heb je last van? Je kunt kiezen uit een Thaise Yoga massage, een voetreflex massage, een Thaise olie-massage of een massage die specifiek een deel van je lichaam aanpakt (zoals je hoofd, nek of rug). Daarnaast kun je bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot ook een Duo Massage boeken. Hierbij kun je kiezen uit alle varianten van massages die de praktijk te bieden heeft en deze kun je vervolgens met zijn tweeën tegelijk ondergaan.

Patya Thai Yoga Massage Oirschot is een professionele massagepraktijk waar traditionele Thaise massages worden gegeven door de gediplomeerde eigenaresse. Hier komt op geen enkele wijze erotiek bij kijken.

Wat is een Thaise massage?

De Thaise massage is niet één vastgelegde handeling, maar een breed scala aan massagetechnieken. De achterliggende gedachte bij alle technieken is het doel om lichaam, geest en emoties (terug) in balans te brengen. Dit gebeurt door bloedstromen en het lymfesysteem te stimuleren en eventuele blokkades in het lichaam te verwijderen. Dat kan bijvoorbeeld door met de vinger druk uit te oefenen op een bepaald punt om net als bij de wat bekendere techniek van acupunctuur energiestromen te herstellen.

Bij een Thaise massage wordt door de masseur gebruik gemaakt van meer dan alleen de handen: er kan ook gemasseerd worden met knieën, ellebogen en soms zelfs met het volledige lichaamsgewicht. Verder wordt bij een zogeheten Thai Yoga massage de gemasseerde in diverse Yoga-posities gebracht waarbij de ledematen worden gestrekt tot het laatste beetje stress en spanning eruit is.

×