Thaise massage in regio Tilburg

Thaise massages van Aom: van Tilburg naar Thailand in 20 minuten

Wist je dat je vanaf Tilburg slechts zo’n 20 minuten hoeft te rijden om de drukte van de stad volledig achter je te laten? Bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot kun je kiezen uit een breed aanbod van Thaise massages, vakkundig uitgevoerd door de gediplomeerde eigenaresse Aom. Deze massages zijn niet alleen zeer ontspannend, maar ook nog eens goed voor lichaam en geest.

De geschiedenis van de Thaise massage

De traditionele Thaise wijze van masseren komt grappig genoeg uit India en is al minimaal 2500 jaar oud. Boeddhistische monniken namen de methode mee naar Thailand waar het al snel onderdeel werd van medische en spirituele traditie. In het verre verleden werd het dan ook vooral toegepast in Boeddhistische tempels. Tegenwoordig wordt het nog steeds in tempels beoefend, maar ook ver daar buiten. Zo ver zelfs dat je nu ook als inwoner van Tilburg niet verder hoeft te reizen dan Oirschot om deze authentieke massagetechnieken te kunnen ervaren.

Wat is een Thaise massage?

Een traditionele Thaise massage is in feite een combinatie van diverse andere traditionele Oosterse therapieën. Zo zit de Chinese techniek van acupressuur erin: bij Thaise massages kan met de vinger op bepaalde drukpunten druk uitgeoefend worden om zo de balans in energie in het lichaam te herstellen. Er worden dus geen naalden gebruikt, bij een Thaise massage gebruikt de masseur alleen zijn of haar handen, armen en soms ook knieën. Daarnaast zitten er in Thaise massages elementen van Yoga en reflexologie.

Welke massages biedt Patya Thai Yoga Massage Oirschot?

Je kunt kiezen uit diverse massages van, afhankelijk van het type massage dat je kiest, 30 tot 120 minuten. Zo kun je een traditionele Thaise Yoga massage ondergaan, een Thaise voetreflex massage of een massage die speciaal gericht is op een bepaalde blessure of klacht. Ook is het mogelijk een massage te kiezen waarbij olie wordt gebruikt, wat bij de meeste Thaise massages namelijk niet het geval is.

Waarom moet je een Thaise massage ondergaan in Oirschot?

Eigenaresse Aom van Patya Thai Yoga Massage Oirschot is zelf in Thailand geboren en heeft daar ook gestudeerd om de traditionele massagetechnieken eigen te maken. Je kunt er dus zeker van zijn dat je de authentieke Thaise methodes zult ervaren zoals ze al duizenden jaren worden toegepast. Een Thaise massage is goed tegen allerlei kwalen en klachten, zoals:

  • Geestelijk: stress, depressie, hoofdpijn
  • Lichamelijk: stijfheid, pijnlijke rug, nek of hoofd, spierpijn

Aom kan je helpen met deze klachten en vele andere: neem contact met haar op om een afspraak te maken. Let op: er worden bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot geen erotische handelingen verricht.

×