Thaise massage in regio Moergestel

Een stukje Thailand op nog geen kwartier rijden vanaf Moergestel

Ontspannen is steeds belangrijker in onze maatschappij vol stress en verwachtingen. Hoe hou je je lichaam en geest gezond? Patya Thai Yoga Massage Oirschot biedt het antwoord. Eigenaresse Aom biedt diverse Thaise massages aan, elk met hun eigen bewezen ontspannende werking. Op slechts een klein stukje rijden vanaf Moergestel vind je haar praktijk waar je kunt kiezen uit diverse traditionele Thaise massages.

Het geheim van de Thaise massage

De Thaise massage werd meer dan 2500 jaar geleden al toegepast door Boeddhisten als ‘bevrijding van lichaam en geest’. Oorspronkelijk in India, maar later waaide het ook over naar Thailand. Het werd al die eeuwen geleden al gezien als een geneeskundige handeling waarmee veel klachten en kwalen verholpen konden worden. Denk hierbij aan lichamelijke klachten zoals stijve spieren en gewrichten, maar ook aan psychische klachten zoals depressiviteit of hoofdpijn.

Wat de Thaise massage zo uniek en effectief maakt is dat de techniek focust op het opheffen van blokkades in het lichaam om energiestromen te stimuleren, zonder daarbij bijvoorbeeld naalden te gebruiken zoals bij traditionele Chinese massages gangbaar is. De methode werd dan ook wel omschreven als een gift voor lichaam, geest en gevoel. Wil je dit zelf ervaren? Bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot kan dat.

Met welke klachten kan ik bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot terecht?

Eigenaresse Aom past haar massage volledig aan naar de kwalen en wensen van haar klanten. Een (overigens onvolledige) opsomming van kwalen waarmee u bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot terecht kunt:

  • Spierklachten: spierpijn, verrekte spieren of spieren die overbelast zijn
  • Stijfheid in gewrichten
  • Vermoeidheid en/of slapeloosheid
  • Slechte doorbloeding van het lichaam
  • Depressiviteit
  • Stress

Kort samengevat kun je zeggen dat Thaise massages heilzaam zijn tegen allerlei oorzaken van disbalans in lichaam of geest. Maar natuurlijk ben je ook zonder lichamelijke of fysieke klachten van harte welkom om lekker te ontspannen en met een gezond lichaam en hernieuwde energie de praktijk weer te verlaten.

Geef je over en ontspan

Dus woon je in het oer-Nederlandse Moergestel maar ben je op zoek naar een authentieke Thaise ervaring zonder het vliegtuig in te hoeven stappen? Aom kan hiervoor zorgen in haar rustgevende praktijk in Oirschot. Zet je telefoon uit, ga rustig liggen op de massagetafel, geef je over aan haar vakkundige handen en ontspan.

Let op: Aom is een gediplomeerd masseuse en runt een professionele praktijk. Bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot worden geen erotische handelingen verricht.

 

×