Thaise massage in regio gemeente Oost-, West- en Middelbeers

Je lichaam en geest gezond en in balans dankzij een Thaise massage op steenworp afstand van Oost-, West- en Middelbeers

Massagepraktijk Patya Thai Yoga Massage Oirschot biedt professionele Thaise massages aan in de eigen praktijk in Oirschot. Eigenaresse Aom heeft ervoor gestudeerd in haar geboorteland Thailand en zij biedt haar klanten een gevarieerd aanbod aan massages. Deze massages hebben niet alleen een ontspannende werking, maar kunnen ook helpen tegen diverse psychische- en lichamelijke klachten zoals stress, hoofdpijn en vermoeidheid.

 

Hoe krijgt Aom jouw lichaam en geest weer in balans?

Een Thaise massage is een methode die meer dan 2500 jaar geleden al door Boeddhisten werd gebruikt in Azië om het lichaam van de gemasseerde te genezen bij ziekte of onbalans. Het is een massage waarbij de energiestromen in het lichaam gestimuleerd worden door druk uit te oefenen op de juiste plaatsen. Dit kan op zijn tijd met redelijk grote druk worden bereikt, waarbij de masseur gebruik kan maken van zijn of haar handen, armen, knieën of zelfs het hele lichaam. Houd er dus rekening mee dat een Thaise massage geen aaien of strelen is, maar een krachtige kneding en bewerking van je lichaam daar waar dat vereist is om het terug in balans te krijgen. Je zult de tafel altijd ontspannen verlaten en kunt zelfs tot 4 dagen na de massage nog het positieve effect van de massage ervaren. De Thai zelf geloven dat deze massages zelfs leiden tot een gezonder en langer leven!

 

Welke massages kan ik uit kiezen bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot?

Aom biedt diverse vormen van traditionele Thaise massages aan, zoals:

 

Hierbij kan (per massage verschillend) gekozen worden uit massages van 30, 60, 90 of 120 minuten. Wil je echt volledig ontspannen en het meeste effect halen uit je sessie? Dan is het advies om je 2 uur over te leveren aan de massagetafel. Je telefoon gaat uit en voor je het weet ben je even helemaal weg van de drukke wereld waar we in leven.

NB: Patya Thai Yoga Massage Oirschot biedt geen enkele vorm van erotische massage aan.

Vind jij ook niet dat het hoog tijd is om even wat tijd te investeren in de gezondheid van je eigen lichaam in plaats van in een nieuwe trui of nieuwe schoenen? Tijd om van die vervelende nekpijn of migraine af te komen? Of heb je gewoon zin om even lekker te ontspannen? Neem contact op met Patya Thai Yoga Massage Oirschot om een afspraak te maken of meer informatie in te winnen.

×