Thaise Olie Ontspanningsmassage

Eén van de massagevormen waarvoor u terecht kunt bij Patya Thai Yoga Massage, te Oirschot, is Thaise oliemassage. Dit is een verfrissende ontspanningsmassage.

Werkwijze

Thaise oliemassage kan omschreven worden als een zowel ontspannende als stimulerende massage. Deze ontspanningsmassage bestaat uit een zachte massage van het lichaam. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een olie, bestaande uit natuurzuivere etherische bestanddelen. Naast het ontspannende effect van de massage, zorgt deze olie voor een extra ontspanning. Daarbij kan de (aromatische) olie ook een helende werking op de geest hebben.

Het is aan te bevelen om ruim de tijd te nemen voor deze ontspanningsmassage. Er wordt hiervoor 1,5 tot 2 uur geadviseerd, zodat de olie goed door de huid kan dringen.

Maak een afspraak:

Werking

Net als de traditionele Thaise massage, stimuleert de Thaise oliemassage de bloedsomloop en het lymfesysteem. Hierdoor krijgt u meer energie en ontstaat een evenwicht in het energiesysteem van het lichaam. Verder verbetert de massage de flexibiliteit van het lichaam, helpt het bij het verwijderen van afvalstoffen en zorgt het voor zowel een goede lichamelijke conditie als een goede geestelijke conditie. Dat Thaise oliemassage zowel lichamelijk als geestelijk klachten voorkomt en verhelpt, blijkt uit aard van de klachten waarbij deze ontspannende massage onder andere helpt:

  • Vermoeidheid;
  • Stress;
  • Weke delen reuma;
  • Artrose;
  • Rugklachten;
  • Spierpijn, stijfheid;
  • Lusteloosheid

Thaise oliemassage mag verder niet verward worden met erotische body to body massage. Patya Thai Yoga Massage te Oirschot, biedt geen erotische massages.

Interesse

Heeft u interesse in een ontspannende en stimulerende Thaise oliemassage, dan bent u bij Patya Thai Yoga Massage in Oirschot aan het goede adres. Neem gerust contact op met masseuse Aom voor het maken van een afspraak.

×