Thaise massage in regio Boxtel

Volledig ontspannen op een klein stukje rijden vanaf Boxtel

Het is wereldwijd bekend dat Thaise massages goed zijn voor lichaam en geest. Traditoneel zijn deze massages geen zachte strelingen, maar effectieve massages voor een gezond en ontspannen lichaam. Door druk uit te oefenen op blokkades in je lichaam en de bloedsomloop en het lymfesysteem te stimuleren wordt de balans in lichaam en geest hersteld.

Een echte Thaise massage geef je natuurlijk niet zomaar: hiervoor is kennis en ervaring vereist. Aom van Patya Thai Yoga Massage Oirschot heeft dit zeker. Zij is geboren in Thailand en heeft daar ook geleerd hoe de eeuwenoude Thaise massages uitgevoerd dienen te worden. Nu biedt zij Nederlanders de kans om in eigen land een authentieke Thaise massage te ervaren op nog geen 15 kilometer van Boxtel.

Wat is Thai Yoga massage?

Tijdens een traditionele Thaise massage wordt het lichaam van degene die gemasseerd wordt in allerlei yoga-posities gebracht om zo het lichaam te rekken en te strekken. In deze posities wordt de gemasseerde vervolgens met handen, knieën en ellebogen bewerkt. Ook kan er druk worden uitgeoefend op specifieke plekken door hier hard op te drukken met de vinger. Zo kan de masseur energiestromen in het lichaam wijzigen zoals bijvoorbeeld ook wordt gedaan in de traditionele Chinese acupressuur.

Doordat mensen die een Thaise massage ondergaan in allerlei Yoga-posities worden gebracht wordt een Thaise massage ook wel eens een ‘massage voor luie mensen genoemd’. Dat is het zeker niet: om het lichaam weer gezond te krijgen kan een Thaise massage in het begin zelfs als vrij heftig worden ervaren. Maar geen zorgen: je zult de massagetafel verlaten als een ontspannen mens.

Wie wil er niet op een ontspannen wijze van zijn of haar hoofdpijn af komen?

Een Thaise massage kan tegen heel veel kwalen helpen. Bij massages denk je waarschijnlijk al snel aan het verhelpen van gangbare lichamelijke kwalen zoals spierpijn, een stijve nek of rug, stroeve gewrichten of een slechte doorbloeding. Maar Thaise massages kunnen ook heel goed helpen tegen diverse psychische klachten, zoals depressiviteit, stress en hoofdpijn. Als je bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot op bezoek komt kun je aan eigenaresse Aom aangeven waar je last van hebt en zal zij al haar ervaring en deskundigheid gebruiken om je hier vanaf te helpen.

Aom biedt diverse Thaise massages aan, zoals voetreflexmassages, Thaise Yoga massages en Thaise olie-massages. Alles volgens de Traditionele leer en op professionele wijze. Bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot worden dan ook nadrukkelijk geen erotische handelingen verricht.

×