Duo Massage

Wat is leuker dan in je eentje ontspannen? Met zijn tweeën ontspannen Duo massagenatuurlijk. Patya Thai Yoga Massage Oirschot biedt ook duo massages aan. Als je kiest voor een duo massage kun je alle behandelingen van ons kiezen, maar dan met twee personen tegelijk. Hebben jullie allebei last van dezelfde klachten of willen jullie gewoon gezellig samen even helemaal ontspannen? Dat kan in een duo massage.

Werkwijze Thaise massages

Patya Thai Yoga Massage Oirschot biedt diverse massages aan: traditionele Thaise massages, Thaise oliemassages, voetreflexmassages en meer. Elke vorm heeft zijn eigen werkwijze en eigen uitwerking op het lichaam, waarover je op deze website meer informatie kunt vinden. Daarnaast kunnen de massages specifiek worden aangepast aan jouw klachten om deze zo effectief mogelijk te verhelpen.

Alle massages worden uitgevoerd zoals dat al eeuwenlang gebruikelijk is in het Verre Oosten: deze krachtige en gezonde Thaise massages vormen een van de oudste vormen van geneeskunde ter wereld. Een onderdeel van Thaise massages is bijvoorbeeld een druktechniek zoals bekend van acupunctuur. Alleen wordt er bij de Thaise methode druk toegepast met vinger, in plaats van met naalden. Het uiteindelijke doel van de massage is om de balans van lichaam en geest gezond te houden of te herstellen.

Waarom zouden wij een duo massage reserveren bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot?

Eigenaresse Aom komt oorspronkelijk uit Thailand en heeft hier de fijne kneepjes van de traditionele Thaise massage geleerd. Nu biedt zij als gediplomeerd masseuse haar vaardigheden aan in haar eigen praktijk in Oirschot zodat je de heilzame werking ervan zelf kunt ervaren. Zo versoepelt een Thaise massage je lichaam en zorgt het ervoor dat je je energieker voelt. Daarnaast kan het helpen tegen zowel lichamelijke als psychische klachten, zoals nek- en rugklachten, hoofdpijn en spierpijn. En welke specifieke massage je ook kiest, je verlaat de praktijk van Aom altijd heerlijk ontspannen met een lichaam dat in harmonie is.

Voor welke klachten kan ik terecht bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot?

Bij een massage denken veel mensen vooral aan ontspanning. Maar Thaise massages kunnen ook helpen tegen onder andere:

  • Hoofdpijn
  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Vermoeidheid
  • Stress
  • Spierpijn
  • Lusteloosheid
  • Artrose

Eigenaresse Aom biedt diverse Thaise massages aan, elk met hun eigen specifieke werking. Belangrijk is wel dat Patya Thai Yoga Massage Oirschot een professionele massagepraktijk is en zich dus niet bezigt met erotische massages.

Hebben jullie interesse om eens met zijn tweeën een duo massage te ondergaan bij Patya Thai Yoga Massage Oirschot? Aom heet jullie graag welkom in Oirschot. Neem contact met haar op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak.

massage-orischot
×